Hannamk!

Min vecka

Hej på er! ♥ Hoppsan vad det ekade tomt här? Ber om ursäkt men jag har helt enkelt inte haft tid och en dag låg min blogg nere :( Min vecka har iallafall rullat på och tiden har bara sprungit iväg och snart tar jag verkligen studenten. Imorgon stängs ansökan till högskola och vi kör temavecka i skolan, galet!!

I söndags (förra söndagen) var jag iallafall ute och sprang på förmiddagen och sen var jag på kalas hos min kusin som fyllde 10. Efter det åkte vi och red en kvällstur i skogen då det var jättevarmt hela söndagen <3 Red utan jacka och det kändes fantastiskt!!

på kalaset hade jag min nya fina kjol 

I måndags gick jag länge i skolan och när jag kom hem tror jag inte jag gjorde något faktiskt... I tisdags slutade jag tidigt och då åkte jag till stallet och red Faxan och när jag kom hem tog jag det lugnt. I onsdags efter skolan åkte jag till Bella som äntligen hade kommit hem <3<3 Vi snackade och åt glass (en om dagen nu när det är halva priset på pressbyrån ;-). När jag kom hem var jag ute och sprang med mamma. I torsdags hade vi nationella i engelska i skolan och det var riktigt svårt och jobbigt MEN vid lunch kom våra studentmössor och OJ vilken glädje det var!!! WIEEEE Efter skolan åkte jag till stallet. 

fina fina fina, lovar finare bilder på min mössa någon annan gång, den är iallafall i silver och roséguld

I fredags efter skolan åkte vi baltjejer till destinationen och hade möte och när jag kom hem åt jag middag och sen kollade jag på Let's dance halvsovandes i soffan med mamma och Lina. Igår gjorde jag och Lina ärenden på stan på förmiddagen och efter lunch åkte vi ner med M och T till banan för att träna och de var sååå duktiga!! Mánadis hade aldrig varit där tidigare och hon skötte sig exemplariskt <3<3 När vi kom hem lagade Lina mat och sen åkte jag till Bella för hundmys med hennes nya lilla taxvalp <3

Idag har jag bara hunnit med balmöte där vi försökte få ihop placering vid borden, plugg och lite robinsontittande. Nu ska jag sova och imorgon efter skolan ska jag plugga. Vi hörs! puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas